fbpx

Pracht en praal van Europese steden A

N.B. Deze cursus wordt gegeven in het Nederlands.
 
In deze cursus Pracht en Praal van Europese Steden A bezoeken we de mooiste en meest verrassende steden van Europa vanuit uw luie stoel. Ter inspiratie voor een eigen bezoek of om van te genieten. Yvonne Hilgenkamp neemt u mee naar 10 cultureel gezien zeer interessante steden in Europa. Een groot deel van de aantrekkingskracht van een stad is te danken aan haar verschijning en architectuur. We bekijken uiteraard deze architectuur, maar ook andere kunst en we zullen bij elke stad de nadruk leggen op haar specifieke culturele bloeiperiode. De steden zijn tevens gekozen op basis van de staat waarin de belangrijke bezienswaardigheden zich op dit moment verkeren. Op deze manier is de cursus ideaal als goede voorbereiding op een eigen bezoek of gewoon om van te genieten. Aan bod komen:

 

  1. Sevilla en Palermo
  2. Lübeck en Krakau
  3. Florence
  4. Lissabon en Stockholm
  5. Lille en Glasgow
  6. Barcelona
  7. Ruhrmetropool
  8. Londen

 

Hoe werkt dat online?

U volgt deze cursus online achter uw eigen computer of tablet. U heeft alleen een goede internetverbinding en geluid nodig. Docent en afbeeldingen verschijnen dan vanzelf op uw scherm. Als u er niet ‘live’ bij kunt zijn, kunt u de les op een ander moment terugkijken. Inschrijven is daarom nog mogelijk tot na les 2 van de cursus.

 

Gratis proefles

Wilt u weten of deze cursus en het online volgen iets voor u is? U kunt les 1 van deze cursus gratis en vrijblijvend als proefles mee doen. Opgeven voor deze gratis proefles kan direct via deze link.

Nieuwe startdata?

Houd mij op de hoogte van nieuwe startdata.

Reviews over deze cursus

Ik vond de cursus van Yvonne echt fantastisch. Het blijft wonderbaarlijk zoals zij alles met enthousiasme kan overbrengen. Ze kreeg me zelfs enthousiast voor moderne architectuur waarvan ik dacht dat die mijn voorkeur niet had. En het is helemaal fijn dat ik de cursus gewoon thuis kan volgen. Ik ga zeker nog meer cursussen van Yvonne volgen.
Over Art USA: Amerikaanse kunst

Aanbevolen literatuur

Mocht u zich verder willen verdiepen in het onderwerp van deze cursus, dan raden we u de volgende boeken aan. Dit is geen verplichte literatuur voor de cursus.