fbpx

Over KLU

KLU | Cursussen Kunstgeschiedenis verzorgt cursussen, lezingen, excursies en reizen. Het programma is divers en de onderwerpen variëren van een kennismaking met de kunstgeschiedenis tot specifieke kunststromingen of cursussen die aansluiten bij actuele thema’s en tentoonstellingen. De organisatie wordt geleid door kunsthistorica Hanneke Lenders. Zij verzorgt zelf met een team enthousiaste en ervaren docenten het programma. Op die manier willen we graag iedereen laten kennismaken met, maar vooral enthousiast maken over kunst!

Wat kunt u verwachten van een ONLINE cursus?
De cursussen zijn opgezet als lezingenreeksen. De docent vertelt aan de hand van afbeeldingen. De cursussen hebben een vrijblijvend karakter, dat betekent dat er geen verplichte onderdelen of opdrachten zijn. U hoeft geen ‘huiswerk’ te maken om de cursus te kunnen volgen. Bij ons vindt u:

→ U kunt een gratis proefles volgen van onze online cursussen
→ Rustig kijken naar docent en afbeeldingen
→ Terugkijken van de lessen
→ Ruimte voor het stellen van vragen
→ Handouts en aanbevolen literatuur om eventueel thuis verder te lezen

Kijk bij cursusaanbod voor ons actuele aanbod!

Praktische informatie

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via de pagina van de betreffende cursus. Bij inschrijving kunt u betalen via iDEAL, Bancontact, Creditcard of overboeking. Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw.

Online cursussen
Heeft u zich ingeschreven voor een online cursus kunstgeschiedenis? U heeft alleen een goede internetverbinding en geluid nodig en ontvangt vanzelf een mail met link naar de eerste les. Meer praktische informatie krijgt u ca. 7 dagen voorafgaand aan de start van de cursus of kijk alvast bij onze veelgestelde vragen.

Annuleren
Annuleren van een cursusinschrijving is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de cursus. De annuleringskosten zijn in dat geval €10,- per deelnemer per cursus.

Excursies en reizen
We organiseren verschillende excursies, veelal gekoppeld aan een actuele tentoonstelling. De prijzen van excursies, of cursussen met excursie inbegrepen, zijn altijd exclusief reiskosten en entreegelden. Een groot deel van onze cursisten is namelijk in het bezit van een Museumkaart of andere kortingspas. Bij reizen gelden afwijkende voorwaarden die per reis bekend gemaakt zullen worden.

Docenten
Onze docenten zijn naast kunsthistorici, allemaal zeer ervaren, deskundige sprekers. Ze beschikken minimaal over een academische achtergrond en ruime onderwijservaring. Net als wij zult u zeker enthousiast zijn over hun onderwijs en gedrevenheid.

Geef een KLU-Cadeaubon!

Op zoek naar een leuk cadeau? Verras iemand met een mooie cadeaubon van KLU te besteden aan een cursus of lezing naar keuze!

nl_NLDutch