fbpx

Reviews

Hieronder vindt u beoordelingen van onze cursussen en docenten. U kunt meer beoordelingen lezen via Google reviews of Facebook.

KLU- online is fantastisch! Ondertussen al verschillende cursussen gevolgd en les gehad van 3 docenten: Hanneke Lenders, Yvonne Hilgenkamp en Barry Heinrichs. Stuk voor stuk docenten om U tegen te zeggen. Een ware verrijking op mijn lessen binnen de Tekenacademie van Oudenaarde.

Over Dutch Masters of art history (ENG)

Een mailtje om jullie te laten weten dat ik ontzettend genoten heb van de cursussen die ik tot nu toe bij jullie gevolgd heb. Beide docenten waren ontzettend deskundig en bevlogen. De Inleiding Kunstgeschiedenis was ondanks mijn propedeuse Kunstgeschiedenis een goede opfrisser. En bij de Pure Schoonheid van Scandinavië was het leuke dat je Yvonne zelf ook echt zag genieten van de lessen en het onderwerp.

Over KLU

Ik vond het zo fijn dat de cursus online te volgen was, ik heb een drukke baan en anders had ik het niet kunnen combineren. De prijs kwaliteit/verhouding veel beter dan elders en het was perfect georganiseerd. Ook dat kom je vandaag de dag niet overal meer tegen.

Over KLU

Ik heb genoten van deze cursus. Vond het heel interessant en Hanneke geeft duidelijke gestructureerde colleges. Wat mij vooral aansprak aan de twee symboliek-cursussen is dat vrij complexe materie toch begrijpelijk, leuker, toegankelijk wordt gemaakt zonder het niveau te verlagen. Dus ik ben zeer te spreken over de cursus, ook vooral omdat ze online zijn en nog eens een keer rustig voor een tweede of derde keer bekeken kunnen worden.

Over Symboliek in de kunst B

Ik vond deze cursus in één woord geweldig. Wat was het leerzaam. Mede door de begeesterde presentaties van Barry. Ik heb al meerdere cursussen bij jullie gedaan en jullie kunnen erop rekenen dat ik mij snel weer ga inschrijven voor een andere cursus.

Over Vrouwelijke kunstenaars

Ik ben erg enthousiast! Yvonne bedankt voor de blije en enthousiaste manier van presenteren. De cursus was erg informatief, veelzijdig en alle aspecten, zoals oude kunst, moderne kunst, architectuur, beeldende kunst en design kwamen in een mooie mix aan bod. De cursus heeft onze zin in Scandinavië nog meer vergroot en de kunst gaat daar een significant onderdeel van uitmaken.

Over De pure schoonheid van Scandinavië

Ik ben inhoudelijk heel tevreden over deze cursusreeks. Yvonne brengt haar verhaal zo enthousiast en doorleefd dat je na elke les het gevoel krijgt zelf in de betreffende stad geweest te zijn en je krijgt zin om onmiddellijk je reistas te maken en te vertrekken om al dat moois met eigen ogen te gaan bewonderen.

Over Pracht en praal van Europese steden B

Ik heb genoten van de cursus moderne kunst. Het was een boeiend overzicht en waarin ik ook voor mij nog onbekende kunstenaars kon ontdekken. Het heeft me op een andere manier leren kijken naar moderne kunst. Karlijn de Jong heeft een erg plezierige, ontspannen manier van vertellen en een fijne presentatie. Haar lessen waren boordevol informatie maar met de handout en mogelijkheid tot terugkijken prima te volgen.

Over Moderne kunst

Afgelopen weken met zeer veel plezier deze cursus gevolgd. Veel geleerd, ook om mijn hobby architectuurfotografie weer op te pakken. Bij deze een compliment voor de opzet, de inhoud van de cursus en de bevlogenheid en enthousiasme van de docent Yvonne Hilgenkamp. Als je een dag veel vergaderd hebt en best moe bent, dan is het heel plezierig een enthousiaste en energieke docent in een webinar te hebben.

Over Inleiding Architectuur

Volgde de cursussen Symboliek en Inleiding Kunstgeschiedenis. Beide behoren tot de top van de cursussen kunstgeschiedenis die ik de afgelopen jaren van verschillende aanbieders volgde. Een geweldige docent. Buitengewoon plezierige verteltrant. Ik maak vooral gebruik van de “terugkijk-modus” en gebruik dan ook graag de samenvatting erbij. Zie uit naar vervolgcursussen.

Over Symboliek in de kunst A