fbpx

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over onze cursussen en het online volgen ervan. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact op!

Gratis Proefles

Kan ik een gratis proefles volgen van een online cursus?
Jazeker, van (bijna) al onze online cursussen kunt u de eerste les gratis en vrijblijvend meedoen om te kijken of de cursus en/of het online volgen van een cursus iets voor u is. U kunt zich opgeven voor een gratis proefles via de pagina van de betreffende cursus, of via deze pagina waar u alle gratis proeflessen vindt. Als deze eerste les bevalt kunt u zich daarna nog inschrijven om de rest van de cursus te volgen.

Links en kijken

Hoe krijg ik toegang tot mijn cursus/les?
U ontvangt ca. 10-15 uur en nogmaals ca. 1 uur voorafgaand aan een les een mail met een link. Dat is een persoonlijke link, u hoeft niet in te loggen of een programma te installeren. Ca. 1 uur na afloop van de les ontvangt u ook een link om de les terug te kijken. Overigens kan dat na afloop van de les ook vanzelf met de oorspronkelijke mail om ‘live’ te kijken.

Ik kan niet live kijken, kan ik terugkijken?
Jazeker, u ontvangt vanzelf na afloop van elke les een mail met link om de les terug te kijken. Deze is steeds 14 dagen beschikbaar en binnen die periode kunt u kijken zo vaak als u wilt. Pauzeren, terugscrollen, vooruitscrollen etc. is daarbij ook mogelijk. 

Ik heb een link voor kijken (of terugkijken) van een les niet ontvangen
Had u de mail al gehad moeten hebben (zie hierboven)? De mails belanden regelmatig bij de spam/ongewenste mail. Heeft u de mail daar gevonden? Vergeet dan niet ons toe te voegen aan het adresboek/contacten of aan te geven dat het geen ongewenste mail is, dan gebeurt het niet weer. Heeft u de mail niet gevonden: stuur ons een mailtje (vermeld cursus en lesnummer): info@klu.nl of reageer op een van de andere mails die u wel heeft ontvangen. 

Handout

Ontvang ik een handout/syllabus?
U krijgt per email een handout die bestaat uit de afbeeldingen en een samenvatting van de les. 

Ik heb de handout van een les niet ontvangen.
De mail met handout van een les ontvangt u ca. 24 uur na afloop van de les. Ze belanden regelmatig bij de spam/ongewenste mail. Heeft u de mail daar gevonden? Vergeet dan niet ons toe te voegen aan het adresboek/contacten of aan te geven dat het geen ongewenste mail is, dan gebeurt het niet weer. Heeft u de mail niet gevonden: stuur ons een mailtje (vermeld cursus en lesnummer): info@klu.nl of reageer op een van de andere mails die u wel heeft ontvangen. 

Inhoud van een cursus

Kan ik een inhoudelijke vraag stellen bij de cursus?
Jazeker, tijdens de les kunt u vragen stellen via de chat en ook tijdens het terugkijken van de les via een vragenbox. De docent beantwoordt alle vragen na afloop van de les in de besloten Facebookgroep voor deelnemers aan de cursus. 

Hoe kom ik in de besloten Facebookgroep?
U ontvangt een link hiervoor in de mail bij de handout van de eerste les. U kunt een verzoek tot lid worden indienen, dan keuren we die goed op basis van uw inschrijving. Laat het ons weten als u Facebook een andere (achter-)naam gebruikt. Wilt u niet meedoen in de Facebookgroep? De docent zorgt altijd dat belangrijke aanvullingen of literatuurtips ook in de handout staan.

nl_NLDutch